تابلو کامپوزیت

تابلو کامپوزیت ، بهترین گزینه نمای مغازه

یکی از بهترین راه ها برای دیده شدن یک کسب و کار داشتن تابلویی حرفه ای و مدرن است. تابلوی حرفه ای یک فروشگاه، می تواند در کوتاه ترین زمان ممکن توجه مخاطب را جلب کند، با مخاطب ارتباط برقرار کند و در ذهن او ماندگار شود. ساخت تابلو کامپوزیت برای کسب و کارهای مختلف یکی از کارهای مهمی است که باید توسط فردی متخصص انجام شود. داشتن یک سردر و نمای زیبا یکی از رموز جذب مشتری و افزایش فروش است.

تابلو با کامپوزیت برای آژانس هواپیمایی

تابلو کامپوزیت آژانس مسافرتی الوسفر در منطقه دولت آباد تهران بازمینه نقره‌ای برند آلومکس و حروف برجسته استیل نور مخفی

یکی از رایج ترین و محبوب ترین تابلوهای تبلیغاتی با زمینه کامپوزیت است. تابلو کامپوزیت به خاطر دوام و زیبایی فوق العاده ای که دارد و همچنین به دلیل قیمت به صرفه اش، بسیار مورد توجه صاحبان کسب و کارها قرار می گیرد. به همین دلیل هم اکنون می خواهیم شما را با تابلو کامپوزیت بیشتر آشنا کنیم.

کامپوزیت در تابلوسازی چه مصارفی دارد؟

یکی از متریال های مورداستفاده برای ساخت تابلو تبلیغاتی کامپوزیت است. استفاده از کامپوزیت در تابلوسازی مزایای زیادی دارد، به همین دلیل است که ساخت تابلوهای کامپوزیت بسیار متداول شده است و بسیاری از کسب و کارها ترجیح می دهند از کامپوزیت برای نمای فروشگاه خود استفاده کنند. همچنین تابلوهای فضاهای داخل، تابلوهای خارجی، تابلوهای راهنما را می توانید با استفاده از کامپوزیت سفارش دهید.

لوگوی داخل دفاتر اداری را بهتر است روی یک صفحه از کامپوزیت نصب کنید. این کار باعث می‌شود سیم کشی‌ها و ترانس برق داخل قاب کامپوزیت قرار بگیرند و از بیرون دیده نشوند.

تابلو کامپوزیت مشکی

نصب تابلو راهنما روی قاب کامپوزیت مشکی

کامپوزیت نما از چه موادی ساخته شده است؟

کامپوزیت واژه ای انگلیسی و به معنای مخلوط ترکیب شده است. برای ساخت ورق های کامپوزیت از ورق های فلزی و مواد دیگر استفاده می شود. به همین دلیل است که به نام کامپوزیت شناخته شده است. ترکیب کلی کامپوزیت به این صورت است که از دو ورق آلومینیوم نازک، دو لایه چسب و یک لایه پلی اتیلن تشکیل شده است. بعد از چسباندن این لایه ها، در سطح خارجی ورق کامپوزیت از رزین  PVDF استفاده می شود؛ زیرا استفاده از رزین PVDF این ورق‌ها را در برابر رطوبت، خرابی و تغییرات دمایی مقاوم می کند.

شاید فکر کنید که وجود چندین لایه در ورق های کامپوزیت، باعث ضخیم شدن آنها می شود؛ اما باید بدانید که ضخامت ورق های کامپوزیتی از ۴ میلی متر بیشتر نمی شود، زیرا لایه های به کار رفته بسیار نازک هستند و با فشار زیادی به یکدیگر می چسبند.

یکی از لایه های آلومینیومی روی سطح بیرونی قرار می گیرد و لایه دیگری روی سطح نما می نشیند. لایه ای که روی سطح نما است می تواند رنگ ها و طرح های متنوعی داشته باشد، طرح نما هم روی این لایه خارجی پیاده سازی می شود. با توجه به نوع کاربری تابلوی کامپوزیت ، رزین های متفاوتی روی آن استفاده می شود. در لایه پشتی ورق کامپوزیت هم رنگ آستر برای پوشش آلومینیوم به کار می رود.

مشخصات کامپوزیت

لایه های تشکیل دهنده کامپوزیت

کامپوزیت در کشورهای مختلف و برندهای متفاوتی تولید می شود مثل: آلکوباند، آلومکس، آلوباندو … هرکدام از این ورق ها خصوصیات خاص خود را دارند و روی قیمت نهایی تابلو کامپوزیت تاثیر می گذارند. البته بهترین جنس کامپوزیت متعلق به برند آلومکس و تولید آمریکا است.

ورق های کامپوزیت از جمله مصالح سبک در تابلوسازی و ساختمان سازی هستند. وزن هر متر مربع از این ورق ها از ۵ کیلوگرم بیشتر نمی شود.

مزایای استفاده از تابلو کامپوزیت

  • تابلو کامپوزیت به آسانی نصب می شود.
  • از نظر قیمت و طرح تنوع بالایی دارد.
  • تابلوسازی با کامپوزیت مقرون به صرفه است و برای زیرسازی حروف برجسته مثل چلنیوم بسیار مناسب است.
  • تابلو کامپوزیت ضد زنگ و ضد اکسیداسیون است و در برابر عوامل محیطی مانند رطوبت و تابش نور آفتاب بسیار مقاوم است
  •  ضد حریق و عایق حرارت است.
  • ورق‌های کامپوزیت عمر زیادی دارند و  نگهداری از انها آسان است
  • کامپوزیت قابلیت بازیافت دارد.
  • سطح تابلوهای کامپوزیت صاف و مسطح است؛ به همین دلیل می توان هرنوع چاپ دیجیتال، و هرگونه استیکر و رنگ آمیزی را روی آن اجرا کرد.
  • تابلو مغازه کامپوزیت قابل شستشو است و به راحتی تمیز می شود.

همانطور که می‌بینید انواع قوس‌ها و طرح های مدرن را می‌توان با استفاده از کامپوزیت اجرا کرد و از نظر طراحی و اجرا هیچگونه محدودیتی وجود ندارد.

 قیمت و ابعاد

قیمت تابلو کامپوزیت با توجه به ورق مصرفی، نوع اجرا و مواد به کار رفته در آن مشخص می شود. تابلو کامپوزیتی یکی از بهترین، زیباترین و مقرون به صرفه ترین گزینه ها برای ساخت تابلو تبلیغاتی است. به شما پیشنهاد می کنیم که تابلوی تبلیغاتی کسب و کار خود را با ورق های کامپوزیت بسازید و از مزایای این مدل تابلوها بهره مند شوید.

بخوانید  طراحی تابلو مغازه و بررسی ۴ سبک پرطرفدار

هزینه ساخت یک تابلو مغازه بستگی به تعداد شیت های مصرفی دارد . هر ورق کامپوزیت ابعادی برابر با ۱۲۵*۳۲۰ سانتی متر دارد و مساحت آن ۴ متر مربع است . مهم است که نصاب کامپوزیت نمای مغازه شما را با قطعات مساوی ورق بپوشاند . در غیر اینصورت شلختگی و نامنظمی اجرا کاملا دیده می شود.

معمولا سعی بر این است که تقسیم بندی و برش ورق کمترین هدر رفت و پرتی را داشته باشد . در نهایت هزینه تعداد ورق مصرف شده با مشتری محاسبه می گردد.

روش اجرا تابلو کامپوزیت

نمای کامپوزیت از نطر اجرا در دسته ی نماهای خشک قرار می‌گیرید. به این علت که برای نصب احتیاج به ملات ندارد. هنگام نصب ورق کامپوزیت ابتدا باید زیرسازی از جنس آهنی انجام شود که در مساحت های کوچک مثل تابلو سردر، این زیرسازی عموما با پروفیل قوطی ۴ انجام می‌شود.

تابلو کامپوزیت مشکی

دو روش نصب برای ورق روی زیر سازی داریم. یک روش استفاده از پروفیل های آلومینیومی H و L شکل است. این پروفیل ها در بین دو ورق قرار میگیریند و ورق ها به صورت کشویی داخل ان‌ها می‌روند. این روش بسیار آسان و کم هزینه تر است اما از پروفیل های  H و L  از روی کار دیده می‌شوند.

روش حرفه ای تر برای نصب، روش فیکس نام دارد. در این روش محل اتصال کامپوزیت ها به همدیگر کاملا مخفی است و با استفاده از لبه هایی از خود ورق کامپوزیت که نصاب به داخل تابلو برمیگرداند، انجام می‌شود. هزینه این نوع نصب و البته زحمت برش و ایجاد لبه در این روش بیشتر است. اما نتیجه کار بسیار یکدست می‌شود. همکاران ما در تابلوسازی موتیفا با تجربه چندین ساله در این زمینه برای تولید بهترین حروف و اجرای نمای فروشگاه در خدمت شما هستند. کافیست برای سفارش تماس بگیرید.

۵/۵ (۱ نظر)
Call Now Buttonبرای مشاوره تماس بگیرید